BEYTI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 926 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beyti. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:04 We order the pizza From pizza run away a worm ! I tired to call to pizza but No one Answer the phone ! My friend call from other phone number and the guy who answer the phone ,said he dont speak english anymore I paid 30€! Fot that
26 nov 2022 om 22:16 Altijd goed en lekker eten
19 nov 2022 om 9:45 Lekkere pizza en shoarma, jammer dat het niet echt warm meer was
18 nov 2022 om 23:17 Super lekker zoals altieeed
18 nov 2022 om 23:03 Bezorging zou 40 min kosten, werd bijna 1,5 uur. Mijn zoon was toen inmiddels weg vanwege afspraak (dan maar uitsmijter gemaakt) en later dus een pizza over, zonde! Beter aangeven hoe lang bezorging werkelijk duurt.
14 nov 2022 om 7:33 Wij bestellen al jaren hier, dit was de eerste keer dat we teleurgesteld waren. Kleine kapsalon besteld want voorheen weinig verschil en inderdaad kwam er een piepklein bakje, voor een normale prijs. Jammer
10 nov 2022 om 21:11 Het was weer heerlijk
9 nov 2022 om 19:28 Het was weer superlekker en snel. Heel jammer dat de frietjes echt zo slap zijn.
30 okt 2022 om 7:42 Lekker snel en warm, alleen de frietjes waren slap. De rest was weer heerlijk.
26 okt 2022 om 20:33 Pizza's waren heel lekker En zelfs nog heet of het net uit de oven kwam
23 okt 2022 om 22:46 Tevrede Je kan er goed eten smaak lekker maaltijden worden altijd warm warm bezorgd ik ben heel tevreden met beyti we bestellen altijd daar als we bestellen..
19 okt 2022 om 23:14 Świeże gorące jedzenie. Polecam