BEYTI

BEYTI Turks & Italiaanse Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 525 beoordelingen
8 okt 2019 om 0:26 Was echt heerlijk!! Daarbij ook nog snelle bezorging, top!
7 okt 2019 om 20:18 Dürüm döner met patat. Volgens mij verkoopt deze zaak één van de goedkoopste dürüms! En nog lekker ook. Vriendelijke bezorger en volgens de tijd die was opgegeven.
4 okt 2019 om 20:33 Heerlijke goed gevulde pizza's Vriendelijke vezorger..
26 sep 2019 om 9:51 Jullie zijn echt top! Vaker besteld bij jullie en nooit klachten gehad! Ik had een kleine schotel besteld met een extra pita. Die was de bezorger vergeten maar die is netjes binnen 10 min alsnog bezorgd. Top service! Ga zo door Beyti ❤️
14 sep 2019 om 21:42 Zoals ik al vaker heb gezegd het zijn eerlijke goede mensen die hun best doen over het eten heb ik geen ene klacht smaakt altijd heerlijk ga zo door ik raad iedereen aan hier te bestellen
17 aug 2019 om 19:59 Eten matig van smaak, erg zout en karig belegd. Trage levering. Geen informatie update bij latere bezorging. Deze keer voor ons dus geen hele goede ervaring. Zeker omdat de gemiddelde bezorgtijd op 35 min. Stond aangegeven.
16 aug 2019 om 19:41 Was lekker pizza en kip schotel
10 aug 2019 om 20:41 15 min te laat
7 jul 2019 om 18:37 Gewoon goed...top
22 jun 2019 om 22:21 Ik vind het echte nette eerlijke mensen en goed eten echt een aanrader
21 jun 2019 om 21:44 Al de saus van de spaghetti liep door het tasje heen dus dat was niet geslaagd, alles was vet
12 jun 2019 om 21:58 We hadden 2 Pizza's besteld maar vonden ze gewoon niet lekker. Op mijn bolognese pizza heb ik geen gehakt kunnen ontdekken. De pizza's zagen er uit alsof ze zijn gevallen. Jammer maar we hebben ze niet helemaal opgegeten.