BEYTI

BEYTI Turks & Italiaanse Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 860 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beyti. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 21:31 Pizza shoarma, vlees was taai
14 mei 2022 om 20:29 Voor de tweede keer hier besteld en weer heel goed! Supersnel bezorgd. We hadden superlekkere kapsalon en Tavuk Sis. Heerlijk gegeten, we gaan hier vaker bestellen.
13 mei 2022 om 20:44 Het was weer heerlijk Top
13 mei 2022 om 14:21 [Dürüm / wraps] Dürüm döner kebab. Goed gevulde dürüm precies gemaakt zoals ik in opmerkingen aangegeven had. Ik bestel hier al erg lang en het is eigenlijk nooit slecht geweest.
8 mei 2022 om 22:02 Hele nette service!
8 mei 2022 om 19:12 Heerlijk gegeten het is top
7 mei 2022 om 22:53 Beste in de regio zonder twijfel
6 mei 2022 om 6:46 Eerste keer dat we hier bestellen, valt zeker niet tegen. Lekker warm, goeie porties, vers en goed gekruid. Dat gaan we vaker doen!
5 mei 2022 om 18:50 het was weer heerlijk
22 apr 2022 om 20:56 Zoals altijd heerlijk eten. Opde juiste tijd bezorgd
17 apr 2022 om 14:30 No fresh
8 apr 2022 om 19:53 Heerlijke shoarma prima döner, ietwat weinig knoflooksaus. Vriendelijke bezorger